VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Seznamovací Bingo

Srpen 2021

Hravá rozehřívací aktivita pro nové i známé kolektivy

Cena:

Odkaz: 

Začátek školního roku je zvláštní. Děti by si klidně ještě prodloužily prázdniny, protože volnost a hry se prostě neomrzí, ale zároveň už se i těší na kamarády ve třídě, ať už jdou do třídy, kde byli před prázdninami, a nebo do nějaké nové (což je teď případ i u nás).  

Seznamovacích her je hromada a dost jich používám i na svých příměstských táborech, ale protože jsem to seznamování dětem chtěla ozvláštnit, vymyslela jsem pro ně Seznamovací BINGO a mělo velký úspěch. Tak ho dávám do placu, protože hezky a hravě naladit děti po prázdninách se určitě hodí a posilování sociálních vazeb jakbysmet.

A pokud věříte jako já, že hry a hraní nepatří jen na prázdniny, ale do celého školního roku, vyzkoušejte i další hry. Pro větší bandu dětí se hodí třeba Strašidlácká bingo bojovka, gamebook bojovky, noční hra Případ ztracených muffinů či týdenní hry, pokud máte času více.

Jen pozor, uvedené ceny platí pro osobní použití v rámci rodiny. Ceny mám nastavené hodně pod úrovní nákladů, aby si hraní mohly dovolit i nízkopříjmové rodiny. Pro školy, družiny, kroužky, sportovní kluby aj. je třeba zakoupit licenci k užití. Ale vím, že s penězi je to boj všude, a tak jsem se snažila i licenční ceny mít položené maximálně přijatelně. Za jednoletou licenci užití tak zaplatíte trojnásobek ceny, za pětiletou licenci pětinásobek ceny pro rodinu.

Krásný hravý rok vám i dětem přeji!

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!