VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Rozvrhy opět a nově

Srpen 2020

S novým rozvrhem ať vše jde HRAvě

Cena:

Odkaz: 

Když začal být první z mých chlapíků školou povinný, zjistila jsem, že ač je rozvrhů všude hromada, tak buď nevyhovuje velikost a nebo tam není místo na kroužky. A tak jsem začala dělat rozvrhy vlastní, protože jsem mu chtěla školní rok nějak zpříjemnit a rozvrh je to, na co kouká každý školní den. K dispozici už je čtvrtá verze rozvrhů – můžete zapátrat v minulých ročnících 2017, 2018 a 2019. Letošní verzi si zdarma stáhněte opět ve velikostech "do penálu" + A5 a A4.

Tentokrát pro mě byly inspirací týdenní hry a dokonce jejich pořadí tak, jak vznikaly, dalo dohromady pěknou legendu :)

Týdenní hry jsou teď krásnou vzpomínkou a nechme je zas na zimní nebo letní prázdniny, ale můžeme dětem čas zpříjemnit kratšími hrami. Sama si vzpomínám, jak jsem dobu prázdnin měla v mysli zářivě žlutou a odprvního září pro mě všechno potemnělo, protože jsem věděla, že zábava a dobrodružství jsou teď tááák daleko.

Tak pokud chcete tu nastávající dlouhou dobu školních povinností rozzářit dětem dřív než na Vánoce, připravte jim na víkend nebo i na volné odpoledne třeba hledačku pokladů, únikovku nebo bojovku. Určitě to ocení! 

Zdravím všechny školáky i rodiče a pojďme do tohoto školního roku vstoupit co nejvíce HRAvě.

Jana (... která už má sice školní roky až příliš dávno za sebou, ale pořád pro ni patří prázdniny, hry a dětské úsměvy k tomu nejhezčímu, co lze zažít).

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!