VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Pohledy pro děti do třetice

Červen 2020

Originální pohledy, které v trafice neseženete

Cena:

Odkaz: 

A je to tu zas. Děti se nám rozutečou na tábory, k babičkám nebo s kamarády po všech koutech a my se na ně budeme těšit a posílat jim pohledy. A taky si pořádně odpočineme, protože co si budeme povídat, letos to byl větší zápřah než obvykle.

Pohled pro líného pisatele

Jako malá si vzpomínám, jak jsem se na táboře těšila na každý pohled, a jak jsme si pak vzájemně porovnávali obrázky a bodovali jejich „hezkost“. Kytky byly za nejméně bodů, obrázek města nebo památky na tom byl o trošku lépe, ale pořád nic moc. A jednoznačně vítězily pohledy s fotkami zvířátek nebo kreslené.

A tak se teď snažím, pro děti vyrobit pohledy, které je potěší a trošku i doufám, že pokud dojde k porovnávání, tak ty jejich rozhodně v hodnocení nepropadnou :-).  

První várkou pohledů jsem se inspirovala myšákem Bédou, který je hlavním hrdinou celoroční hry.

Pro loňské pohledy jsem si vypůjčila zvířátka z Pexesa Tria Speciál a doplnila je jedním speciálním pohledem pro líné pisatele, který jim přibalte s sebou. Zvýšíte šance, že se dočkáte alespoň nějaké zprávy :)

Letos je mojí srdcovkou a nejčerstvějším přírůstkem detektivní hra, a tak jsem se nechala ovlivnit týdenními hrami obecně, abychom dětem alespoň trošku vynahradili tu dobu, kdy musely být zavřené doma a bez kamarádů.

Krom detektivní Záhady zmizelé oběti můžete zkusit třeba Velkou Agentskou hru nebo Vesmírnou misi pro ty trošku starší. Pro mladší  bych doporučila Krakonošovu zkoušku nebo Tajemné skřítky a vílí slzy.

Tak zkuste pohledy i ty samotné týdenní hry, protože hry (off-line!), kamarády a dobrodružství nic plnohodnotně nahradit nemůže.

Nové pohledy si stáhňete TADY.

A pokud chcete hru jen na odpoledne, můžete si zpestřit prázdniny třeba bojovkami, hledačkami pokladů nebo únikovkou.

Prožijte krásné léto plné her a radostných chvil!

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!