VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Mirákulum

Říjen 2016

Dokonalé vyřádění pro všechny zúčastněné, určitě zařadíme do pravidelných aktivit.

Cena:

Mimosezónní vstupné 120Kč/osoba (o letních víkendech 180Kč/os.)

Na radu kamarádů jsme si nechali Mirákulum na pěkný podzimní víkend, kdy je pořád ještě teplo, ale Mirákulum už má po hlavní sezóně a bylo to SENZAČNÍ!

O Mirákulu jsem slyšela několikrát – vždy jako o úžasném místě plném atrakcí. Někdy ale  i v trochu negativním světle, a to z důvodu velkého množství návštěvníků, kteří si občas překážejí a tvořících se front u nejlepších atrakcí ... no prostě prázdninové víkendy je tu občas pěkně narváno.

A nedivím se, protože park mi přijde téměř dokonalý. Je tu několik obřích trampolín, mega velká houpačka i pro dospělé, podzemní chodby, různé lanové prolézačky, hřiště i pro menší, tobogány, skluzavky, koutek se zvířaty, možnost projet se BVP (bojové vozidlo pěchoty) nebo vláčkem.

Nikdo vás nepeskuje nebo neotravuje cedulemi, že musíte konzumovat jen zakoupené jídlo a pití, takže se můžete najíst i z vlastních zásob, ale i využít několik restaurací či stánků, kde se dá dobře najíst. Kamarádi si shodně pochvalovali výbornou kávu ze stánku u hradu.

Dětem je vhodné dát na ruku pásky, které jsou zdarma k dispozici u vstupu. Na ně napíšete telefon na vás a v případě, že se dítě zatoulá, vás jiný rodič může bez problémů kontaktovat a nasměrovat k dítěti – vyzkoušeno, funguje to! :o)

Za velkou výhodu považuji i to, že většina atrakcí je i pro dospělé, takže den strávený v Mirakulu není jen o čekání na děti, až se vyblbnou, ale můžou se zde vyřádit i rodiče.

S sebou: Kromě hotovosti na vstup, občerstvení, případně i projížďku vláčkem či BVP (neviděla jsem nikde možnost platit kartou), se určitě bude hodit baterka do podzemních chodeb a může se hodit i náhradní oblečení. (Při zmáchání ve vodním světě nebo ušpinění při řádění na ostatních atrakcích – my využili náhradní ponožky po trampolíně.)

Celkově nás vše stálo kolem 1000 Kč (vstupné 480 Kč + 200 Kč za jízdu pro 2 osoby v BVP a zbytek občerstvení). Rozhodně to stálo za to a minimálně jednou do roka bychom Mirákulum chtěli zařadit do našeho rodinného programu!

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!