VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Hry na prázdniny

Červen 2018

Prázdniny se blíží rychleji, než si my dospělí přejeme, a tak často odpovídám na vaše dotazy, jaké hry na prázdniny zvolit.

Cena:

29 Kč - 299 Kč/ hra

Odkaz: 

A protože léto bez hraní a trochu té fantazie a dobrodružství by bylo ošizené, určitě stojí za to alespoň trošku překročit svoji komfortní zónu a dětem léto zpestřit hrami. A teď to máte jednodušší o to, že jsme s myšákem Bédou hry připravili a vyzkoušeli a vy tak máte k dispozici kompletní podklady, které stačí jen vytisknout, vzít s sebou pár nezbytných propriet a hurá na hru.

A jaké hry tedy zvolit?

-       Na klasickou dovolenou jedné či dvou spřátelených rodin zkuste Agentskou únikovku, Hledačku Faraonův poklad a/nebo Bojovku chytrého rodiče.  Jsou cca na 1,5 hodiny a spolehlivě zpestří odpolední aktivitu. Příprava je nenáročná a dětská zábava zaručená :o)

-       Na týdenní dovolenou více rodin (6 a více dětí) dětem dopřejte příběhovou hru Krakonošova zkouška, Tajemní skřítci nebo Velkou agentskou hru, které děti v pěti etapách přenesou do světa fantazie a her. Je potřeba příprav o něco více, ale o to více hra děti chytne, když je bude provázet celým týdnem.  A o to více budou doma vzpomínat a i vyprávět kamarádům, jak plnily Krakonošovu zkoušku, pomáhaly skřítkům nebo luštily agentské šifry.

A tak spolu „Vraťme děti do hry“

My vám moc rádi pomůžeme!         

Jana a myšák Béda

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!