VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Duhový park

Září 2015

Celkem prima strávený den, hromada atrakcí, milá obsluha.

Cena:

Aktuální ceny 4 osoby za 700Kč (platí se od 2 let), doporučují rezervaci.

Je to kus velké louky či pole a okolí, na kterou jsou navezené obrovské stany a atrakce, kde děti soutěží a sbírají samolepky do „duhového pasu“. Za nasbírání bodů v každé barvě dostanou děti  v jednom ze stanů za odměnu cukrovinky.

 

Atrakce jsou celkem povedené a seřazené podle barev a zvířat. Je tam třeba koloběžková dráha, bludiště – prolézačka udělaná z balíků slámy, chození podle propleteného provázku, paintball střílení, test rovnováhy, vyhrabávání předmětů z písku, obří nafukovací hrady a klouzačky, kreativní aktivity, a také se tu konají různá show, třeba kouzelnické nebo představení s tuleněm.

 

Děti se dobře bavily, personál byl milý a atrakce celkem fajn, takže celkový dojem byl pozitivní. Nelíbilo se mi však motivování hromadou sladkostí a původní cena, která byla nastavena tak, že bez slevy ze slevového portálu nebyla akceptovatelná. Už se zřejmě poučili a ceny pro další sezónu rovnou nastavili níže.

 

Asi sem nebudeme chodit každý rok, ale pro zpestření to není špatné. Cena je vyšší, ale je fajn, že je konečná a kromě občerstvení nejsou nutné další výdaje. Zábava je jen pro děti.  V případě starších dětí, které se dají vypustit samostatně, chybí koutky pro odpočívající rodiče. :o)

 

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!