VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Do školy s novým rozvrhem

Září 2021

Hravě po celý školní rok

Cena:

Odkaz: 

A proč zas novým rozvrhem, když se stejně neví, jak dlouho bude platný a jak vůbec bude další školní rok vypadat? A jak velkou část děti vlastně “odchodí” do školy a jakou odsedí doma na on-line výuce? Protože je důležité dívat se na budoucnost optimisticky a pořád se mít na co těšit!

Tak jako se myšák Béda vydá zachránit svojí kamarádku Stáňu, kterou unesl zlý cirkusák. Zatím ani v nejmenším netuší, že z toho bude cesta kolem světa. Jen ví, že to musí zvládnout a že když bude propadat chmurám a dívat se na všechno škarohlídsky, tak ničemu nepomůže a jen sobě uškodí. A i proto je tu Cesta kolem světa s myšákem Bédou. Abychom dětem zpříjemnili školní rok napínavým příběhem a zábavnými a zajímavými aktivitami. 

Stáhněte dětem nový rozvrh ve třech různých velikostech, aby seděl do penálu, A5 sešitu nebo jako A4 na nástěnku. Razítka na něm prozrazují některé z míst, kam se v rámci putování vydáme.

Cesta kolem světa - 40 týdnů zábavy a více než 130 her a aktivit

Děti procestují spolu s myšákem Bédou během školního roku 40 zemí, o každé se dozví něco zajímavého a v každé je čekají nejméně tři různé hry a aktivity. Po jejich splnění se dostanou do další země, do cestovního pasu jim přibude nové razítko a v cestovním deníku budou mít zaznamenané splněné úkoly. Celé putování je spojeno dobrodružným příběhem, který je napínavý a děti motivuje k aktivitám a hrám.

V Egyptě budou sestavovat vodní hodiny, ve Španělsku luštit šifru, v Indonésii vyrábět stínové loutky, v Mexiku hrát aztécké Člověče nezlob se a spousty dalšího. Ale pšt, to dětem neprozraďte.

Vyzkoušet můžete první dvě etapy na Cestě kolem světa s myšákem Bédou. Hra slibuje opravdu napínavý příběh a aktivity spojené vždy s danou zemí a příběhem. Budete mít na co se těšit!

Krásný školní rok přejeme

Jana a Béda (a i Stáňa, která doufá, že ji děti spolu s Bédou zachrání)

 

 

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!