VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Lanové centrum Vltavanů 229

Srpen 2016

Výborné řádiště pro milovníky lezeckých aktivit a tobogánů.

Byli jsme tu už jednou, před povodněmi, ale to byli kluci ještě malí a tolik si toho neužili. Letos jsme sem zavítali ve všední den na konci prázdnin a bylo to super. Po 15. hodině se sice areál více zaplnil, ale pořád ještě na snesitelnou úroveň.  

Kluci na hřištích mají rádi různé pyramidy na lezení, ale tady je to jiná liga.  Je tu několik opravdu veeelkých pyramid různé úrovně a k nim tobogány.

Po straně jsou umístěny lezecké stěny, v zadní části překážková lanová dráha, na které se i 3,5 letý Kubík dostatečně vyřádil. Nechybí zde ani  trampolína, pískoviště, houpačky a klouzačky. Blízko restaurace je i část pro prťata, aby se taky zabavila, když starší sourozenci lezou po výškách.

 

Občerstvit se je možné v restauraci  u vchodu nebo ve stánku.

Zadním vchodem se dá přes cyklostezku dojít rovnou na louku k Vltavě, kde je krásný prostor pro piknik, běhací hry, pétanque...

 

Tady jsme posvačili, pozorovali jsme  trénující vodáky a po malém odpočinutí jsme zase vyrazili na lanové prolézačky.

 

Strávili jsme tu okolo 4 hodin, kluci se báječně vyřádili a určitě se sem ještě budeme vracet, protože to nemáme daleko a Luki (6,5 let) zvládl vylézt zatím jen na jednu z pyramid, takže toto hřiště má pro nás ještě rozvojový potenciál. :o)

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!